< >

BUÉK 2008

Szintentartás 2008. 01. 01.
Szilveszter
Szilveszter

Boldog új évet, sikeres fogyókúrát kívánok 2008-ra a blog minden olvasójának!

Holnap reggel lesz az újabb alkalom, mikor megint mérlegre állok. Kiderül, mennyi plusz súlyt köszönhetek az utóbbi három napnak, amit egy wellness hotelben töltöttünk. Nem vitás, jól éreztem magam.  A reggeli-vacsora büféasztal választéka szerencsére nem volt annyira különleges, ami túlzott evésre ösztönzött volna. Beértem a diétában szokásos mennyiség cca. ötszörösével… 

Sőt, még mozogtam is. Volt több medence, mindegyik tele volt, kivéve az úszómedencét. A többség a gyógyvízben üldögélt. Az úszás az egyetlen sport, amit szeretek, így fantasztikus érzés volt egyedül úszni egy medencében, tiszta, nem túl klóros vízben.  

Szilveszter estére két ruhát vittem. Az egyik az volt, amit fel akartam venni, a másikat pedig biztonságból, ha mégsem férnék bele. Szerencsére erre az utóbbira nem volt szükség.

Érdekes hely egy ilyen wellness hotel. Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára együtt ennyi kövér embert – 70%-ra saccoltam az arányt. Szerintem a wellness fogalmába az étkezés is beletartozna. Én egy ilyen helyen biztos adnék egy alternatív étkezési lehetőséget a szokásos félpanziós ellátás mellett. Ahelyett, hogy reggel-este mindenki degeszre tömné magát, ugyanazt a mennyiséget 4-5 alkalomra is el lehetne osztani.
< >