< >

Egy kis összefoglaló

Szintentartás 2012. 03. 19. 81,70 (-15,80 kg)

Nem fogytam, viszont nem is híztam. Egy 4 napos hétvége után ez is eredmény.

Egyre jobban érzem, hogy mennyivel kevesebb az, amivel mostanában beérem. Főleg ebédre: ha például étteremben eszünk, a levest mindig kihagyom, mert utána a főételt nem tudom megenni. Köretnek már eszembe sem jutna mást kérni, mint párolt zöldséget. Vacsora helyett is leginkább csak egy narancsot eszem.

Mégsem fogyok, sajnos. Valószínű, hogy a több mozgás segítene, de azzal még mindig gondban vagyok. Igyekszem rendbe hozni a térdem, javult is, de még mindig nem az igazi. Január 23. óta akadályoz a mozgásban. Az a 60 deka, amit azóta fogytam, gyakorlatilag semmi.

Családom is kezd fellázadni, bár ők sem soványak. Nem tetszik nekik az ellátás. Kisfiam nemegyszer egy tálca süteménnyel állít haza, férjem legújabb hobbija pedig, hogy kenyeret és répatortát süt. Akkor sem adom fel.

A hétvégén, a gyönyörű időben, elkezdtem elővenni a nyári ruháimat. Végre megint egy rég tapasztalt, kellemes érzés: amit tavaly hordtam, minden jó rám, sőt. A következő cél az lenne, hogy beleférjek az összes 2010-es nadrágomba. 

< >