< >

Egy sikeres hónap

Eredmények 2022. 11. 21. 78,85 (-18,65 kg)
Súlygrafikon 2007-től
Súlygrafikon 2007-től

Ez a november jól alakul. A súlygrafikonon látszik az utóbbi évek stagnálása, folyamatosan 80-85 kiló között mozgott a súlyom. Mindössze két alkalommal, akkor is csak egy rövid időre kerültem 80 kiló alá. Ebben a hónapban végre megint sikerült ezt elérnem, sőt ma a 79-et is átléptem.

Minek köszönhető, hogy fogyok?  

Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy megismertem az időszakos böjtöt. Azóta próbálok minél nagyobb időt tartani a vacsora és a másnapi reggeli között. Többnyire a 12-14 órát sikerül elérnem. Bár a 12 órát napi ötszöri étkezéssel is lehetne tartani, mostanában arra törekszem, hogy csak négyszer egyek. Ezért nem reggelizem otthon. Megcsinálom a szendvicseket, eggyel többet, mint amit reggelire megennék, és csak később, ½ 9 – 9 között reggelizem. Így tolódik az egész, az a cél, hogy a délutáni uzsonna a plusz szendviccsel legyen a vacsora. Utána már csak azt kell megállnom, hogy később ne egyek semmit.

Nagyon lassú ez a fogyás. Ebben az évben a havi átlagos súlyom (ezt is ki szoktam számolni) májusban volt a legmagasabb, 83,13 kg. Így alig több mint 4 kilót fogytam, de a lényeg, hogy lefelé tartok. Remélem, most tartósabb lesz ez az irány, mint korábban.

< >