< >

Mi lesz a "dinnye-korszak" után?

Fogyókúra 2009. 08. 31. 86,60 (-10,90 kg)

Még pár hét, és nem lesz görögdinnye. El kell kezdenem azon gondolkodni, mi lesz ezután. Egy ideje már semmit nem használ, ha este a megszokott módon eszem, csak akkor fogyok, ha a vacsorám gyümölcs, leginkább görögdinnye.

Tegnap nézegettem a Norbi update módszert. Korábban is érdekelt már, de a vércukor ingadozásom miatt „komolyabb” szénhidrátok (kenyér, rizs, krumpli) nélkül nemigen tudtam elképzelni egy étkezést sem. Ezek közül pedig egyiknek sem 1 a kódja. Most viszont úgy érzem, már kipróbálhatom.

Találtam ezekről egy táblázatot. Jól éreztem, az őszi gyümölcsök közül gyakorlatilag a görögdinnye az egyetlen, ami este szóba jöhet. Szeretem az almát is, de azt inkább meghagyom télire, amikor nincs más. A nektarin, őszibarack, szilva mind kettes, sőt, a kedvencem, a szőlő 3-as. A téli gyümölcsök közül a narancs, mandarin szintén 2, a banán 3. Szerencse, hogy legalább a kiwi 1. Úgyhogy marad a zöldség és a fehérje, illetve ami igazán jó hír, hogy az olívaolaj is 1, igaz, ez az info már egy másik oldalról származik. Ki kell dolgoznom majd néhány vacsoratípust, csak 1-es élelmiszerekből.  

< >