< >

Nektek még sikerülhet

Fogyókúra 2012. 02. 16. 80,80 (-16,70 kg)
Súlyom alakulása 2007 május és a mai nap között
Súlyom alakulása 2007 május és a mai nap között

Jó lenne érteni hozzá, ismerni a fogyókúra összes folyamatát, tudni, mi miért történik. Jó lenne előre okosnak lenni, de sajnos, én mindent saját káromon tapasztalok meg.

Már megtippelni sem tudom, hányszor fogyókúráztam életemben. Csak amióta a blogot írom, ez már a harmadik, több hónapos időszak. Ahogy egyre több fogyókúrán vagyok túl, úgy lesz egyre lassabb fogyásom  üteme. 2007-ben például még 2 kilót fogytam havonta, 2009-ben 1,70-et, most pedig még a havi 1 kilót sem érem el.

Egyértelmű, hogy fiatalon kellett volna lefogynom, végleges súlyomra, és minden erőmmel - főleg mozgással - megtartanom az elért eredményt. Legkésőbb akkor, mikor már mind a két gyerekem megszületett. Amikor még sokkal könnyebben, gyorsabban ment.

Ma sem reménytelen persze, de mostanában épp elég rossz tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy ne is próbálkozzam semmivel - böjt- vagy gyümölcsnapok, étrendkiegészítők, intenzívebb mozgás - amivel esetleg gyorsítani lehetne.

A Facebook szerint fiatalok is olvassák a blogot. Én elhalasztottam a lehetőséget, hogy időben lefogyjak. Nektek még sikerülhet.

< >