< >

Slimexpo előzetes

Fogyókúra 2011. 03. 07.

A hétvégi Slimexpo kapcsán ma meghívást kaptam egy bemutatóra.

A bemutatót Szoó Judit tartotta, aki maga is túl van egy komoly súlyvesztésen, ő a „Kilófaló” könyvek szerzője. Közel 30 kiló felesleget leadni és főleg az eredményt megtartani - közben 3 gyereket nevelni - nem kis feladat, és nem egy pár hónapos program. Mivel én is ezen az úton járok, közel 4 év után joggal mondhatom, hogy ez jó esetben is egy több éves, de akár egy életre szóló projekt. Éveken keresztül pedig az ember nem vonhatja ki magát teljesen a megszokott életéből. A családra főzni kell, ők pedig igénylik a szokásos ízeket. Vannak vendégségek, születésnapok, ünnepek, utazások, ezek mind evéssel járnak. Nem megy másképp, csak ha sikerül egy olyan fogyasztó, de mégis betartható étrendet kialakítani, amit be lehet illeszteni hétköznapi étkezési szokásainkba. Szoó Juditnak nemcsak lefogynia sikerült, de tartja is eredményt, évek óta.

A Kilófaló könyvek (Kilófaló sütemények, Kilófaló finomságok, Kilófaló lakomák) célja: a receptek alapján a hagyományos ízekhez hasonló ételeket főzhetünk, csak éppen egészséges alapanyagokból, csökkentett energia tartalommal. Ezzel maximálisan egyet tudok érteni.

Mint ahogy azzal is, amit a bemutató meghívott vendége, Geszler Dorottya a mozgással kapcsolatban mondott: mindenkinek azt a fajta mozgást kell megtalálnia, ami örömet okoz a számára, mert hosszú távon csak ezt tudja csinálni.

Mert fogyni, súlyt tartani mozgás nélkül nemigen lehet.

Slimexpo - Fogyókúra, Szépség, Egészség Fesztivál, 2011. március 11-13, Papp László Budapest Sportaréna » 

< >