< >

Újabb apró siker

Eredmények 2023. 03. 07. 76,40 (-21,10 kg)

Reméltem, hogy az évvégi fogyás idén is folytatódik, de január-februárban aztán megint elkezdődött a stagnálás, gyakorlatilag változatlan étrend mellett. Nem igazán értettem.

Továbbra is tartom az időszakos böjtöt, mégis alig értem el valami eredményt. Így visszanézve, az is lehet az oka, hogy decemberben sokkal több idegesítő dolog történt velem, mint azóta. Lehet, ettől sikerült fogynom.

Aztán jött az étkezési napló.

Ajánlottak nekem egy dietetikust. Érthető módon, ránézésre nem tud javasolni semmit, így laboreredményeket és étkezési naplót kért.

Írtam már ilyet, utálom, ezért nem is túl szakszerű, amit csinálok. Ahhoz gondolom, ki kellene mérni mindent, ki kellene számolnom legalább a kalória és szénhidrát tartalmat. Van, persze, amit még a mai napig is kimérek, annak beleírom a mennyiségét is, de egyébként csak azt írom fel, hogy mikor és mit ettem. 

14 napja, február 21-én kezdtem el, azóta lement rólam 1,05 kiló. Több, mint január-februárban összesen. Utoljára 2015 decemberben volt ennyi a súlyom. 

Nem tudom, mennyi ideig fog ez működni, de az biztos, hogy egy olyan étkezési naplónak, amit a végén be kell mutatni valakinek, komoly visszatartó ereje van. Nemegyszer előfordul, hogy nassolnék valami apróságot, de megállom, mert eszembe jut, hogy ennek a naplónak csak úgy van értelme, ha mindent felírok.  Így aztán inkább kihagyom.

A laborra csak március végére kaptam időpontot, addig írom ezt a naplót, így kiderül, mit tud.

< >