< >

Újra lefelé

Fogyókúra 2010. 01. 05. 81,90 (-15,60 kg)

Kíváncsi vagyok, mikorra érem el karácsony előtti súlyomat. Talán szombatra sikerül.

Valószínűleg még a múlt heti jóllakottság érzésnek köszönhető, hogy tegnap is sikerült kihagynom a vacsorát. Pedig milánóit csináltam és sós stanglit, és egyiket sem kóstoltam meg. Igaz, ma makarónit reggeliztem (nem fogyókúrás, hanem igazi milánói makarónit), paradicsommal, zöldséggel, pár szem olívabogyóval, a stangli pedig a tízórai és uzsonna része. Így nem érzem annyira, hogy bármiből kimaradnék.

Éppen ez az, amit mostani diétámban szeretek, a kötetlenség. Az, hogy nincs konkrétan meghatározva, mit kell ennem, elég, ha pár szempontot betartok. Az édességen kívül gyakorlatilag bármi belefér az étrendbe, persze ésszerű mennyiségben.

Fogyókúrám mostani szakasza hatodik hónapja, tavaly július óta tart. Mégsem érzem, hogy túl nagy teher lenne, azt pedig semmiképp, hogy ideje lenne abbahagyni. Igaz, lassan megy, havi 1,5-2 kilónál többet nemigen fogyok tőle. Ha mindent pontosan kimérnék, mint korábban, ha beiktatnék heti egy zöldség napot, valószínűleg fel lehetne gyorsítani. De kérdés, akkor vajon meddig bírnám?

< >