< >

71 alatt

Öltözködés 2023. 08. 03. 70,95 (-26,55 kg)

Júliusban átléptem a 72, sőt a 71 kilós határt is, de már nem tudnám megmondani, hogy hány évvel ezelőtt volt utoljára ennyi a súlyom. Annyira régen láttam 72 alatti számot a mérlegen, hogy már fogalmam sincs, mikor volt. 

Azért ez a ruháimon is kezd meglátszani. Hét évig többnyire 81-83 kiló között stagnáltam, ezért mikor május elején elővettem a nyári ruháimat, a 75 kilóval eléggé kényelmesnek tűntek. Azóta további négy kilót fogytam, így már van, ami kezd leesni rólam.

Néha még bemegyek az üzletbe, ahonnan 2004 óta folyamatosan öltözöm. Többnyire jó minőségű ruhák, van, ami  már 15 éve megvan, semmi baja. A nagyobb méreteket korábban már elajándékoztam, amiben most járok, 42, 42/44 méret, ami ebben az üzletben a legkisebb, de ez is valamivel nagyobb és más szabású, mint a normál 42. Bár még éppen találnék valamit, ami jó rám, de már nem veszem meg. Most valahogy nagyon bízom abban, hogy a 65 kilós cél sikerülni fog, és amit most megvennék, jövőre már biztosan nagy lesz, nem éri meg. Talán ősszel, de egyelőre még nem foglalkoztam vele, hol vásárolok majd.

Furcsa érzés, ennyi év után.

< >