< >

84 alatt?

Eredmények 2009. 11. 01. 83,95 (-13,55 kg)

Gyakran nézegetem a blog látogatottsági statisztikáját, ahol időnként elég érdekes keresőszavakat szoktam találni. A „fogyás fekvéssel” is ilyen, valaki a napokban ezzel érkezett a Google-ból az egyik oldalra, ahol ilyesmiről persze szó sem volt.

Rá is kerestem, hogy esetleg valamilyen új módszerről van-e szó, de nem. Talán valaki csak reménykedett, hogy kényelmes módon is megszabadulhat a rajta lévő plusz kilóktól. Valamennyit persze lehet fogyni a fekvéstől is, főleg, ha nem eszünk közben, és nem 30 kilót akarunk ilyen módon lefogyni. Nemcsak az esti és reggeli súly közti legalább egy kilós különbségre gondolok, hanem arra, mikor az ember reggelente különböző időpontokban méri meg a súlyát.

A mai, igazán váratlan eredményt is ennek köszönhetem. Tegnap megvettem a pH Csoda fogyás című könyvet. Este elkezdtem olvasni, és éjszaka ½ 3-kor, mikor felébredtem, folytattam ötig. Aztán visszaaludtam, és emiatt ½ 10-kor mértem csak meg magam. Újabb hétvégi, kicsit irreális eredmény.

Ez a könyv igazán érdekes, bár nem mondom, hogy teljesen újdonság. Nemcsak mostanában olvastam már a lúgosításról, hanem legelőször 20 évvel ezelőtt, dr. Oláh Andor Reformkonyha c. könyvében. Abban a könyvben azonban annyi – a mai napig érvényes - újdonság volt, hogy ez szinte elveszett a többi információ között.

A pH Csoda fogyás viszont teljesen erről szól. Mivel csak az elején tartok, még nem látom teljesen, hogy mit tudok hasznosítani belőle.

< >