< >

Még mindig tart, szerencsére

Eredmények 2012. 07. 20. 78,90 (-18,60 kg)

Túl a physiomins kezelések 4. hetén, igaz már lassabban, de még mindig fogyok.

Közben persze leálltam azzal, hogy kizárólag fehérjét és zöldséget eszem. Ezt én képtelen vagyok betartani. Délelőtt belefér egy kis gyümölcs és pár szem dió is.

A kenyér hiányzik, de azzal még várok. A múlt hétvégén kezembe akadt újra a Paleolit szakácskönyv, és gondoltam, jó lenne kipróbálni a paleo kenyeret. Ahhoz nem volt különösebb kedvem, hogy nekiálljak sütni, de szerencsém volt: az interneten találtam egy paleo boltot, ami két nappal korábban, pont azon a piacon nyílt meg, ahová járok. Éppen szemben egy Update bolttal.

Mindjárt el is mentem és vettem kenyeret. Nem olcsó, de viszonylag jó ízű. Egy baja van csak: látványra kenyérnek néz ki, de egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy kenyeret eszem. Inkább valami süteményre emlékeztet. Na mindegy, azért ebből is eszem.

A kezelésekkel elégedett vagyok. Még három hét van hátra, addig remélem, bele fogok férni azokba a nadrágokba, amik 2010 nyarán még rám jöttek. Hát igen, ha akkor, 75-76 kg körül, a hasonló hosszú stagnálás idején kezdek bele abba, amit most csinálok, már rég túl lennék az egészen. Utólag könnyű okosnak lenni.

< >