< >

Remélem, ez beválik

Inzulinrezisztencia 2018. 02. 11. 81,80 (-15,70 kg)

Nagyon lassan, de továbbra is fogyok. Azt nem tudom, hogy mitől, az IR-re kapott gyógyszertől-e, az úgy-ahogy betartott diétától, vagy a kettőtől együtt. November közepétől közel havi 1 kg ment le, ami persze nagyon kevés, de közben volt az évvége is. Én már úgy vagyok vele, mindegy mennyi, csak lefele menjen. Már havi egy kiló mínusszal is elégedett lennék. 

Most nem járok el ebédelni, mint korábban, ez most a második hely, ahonnan harmadik hete rendelek. Nem kifejezetten IR ebéd, de nagy a választék, sikerül úgy összeválogatni, hogy 4-500 kalória és 40-50 g szénhidrát körül legyen. Az sem hátrány, hogy finom, változatos és nem drága.

A tízórait, uzsonnát kimérem. A szokásos gyümölcs, ilyenkor alma és mandarin vagy narancs, összesen 120 g, pici sajt, 10 g olajos mag és 3 db Korpovit keksz. A Korpovit nagyon praktikus, 3 db belőle kiadja a 10 g lassú felszívódású szénhidrátot, a gyümölcs pedig a gyorsat.

Reggelinél, vacsoránál a kenyeret vagy köretet mérem ki, a többit nem. A kenyérrel sem könnyű, ahány, annyiféle szénhidrát mennyiség. Így általában nem variálok, átlagban 50 g kenyeret eszem.

Lehet, ha pontosan kiszámolnám az étkezések kalória/szénhidrát mennyiséget, gyorsabban fogynék, de még emlékszem, hogy ez mekkora munka. Egyelőre nincs kedvem hozzá.

< >