< >

Újabb évforduló

Szintentartás 2010. 07. 02. 76,35 (-21,15 kg)

Ma van fogyókúrám újrakezdésének egy éves évfordulója. Bár az utóbbi két hónap a teljes sikertelenség jegyében telt el, mégis elégedett lehetek. Egy „normális” fogyókúránál az egy évbe általában nemcsak a lefogyás, hanem már a teljes visszahízás is bele szokott férni. Én pedig ma 16,45 kilóval vagyok kevesebb, mint egy éve, és nem hízom, csak éppen stagnálok.

Most nem követtem el azt a hibát, amit 2007-ben. Akkor, fél év sikeres fogyás után úgy gondoltam, megérdemlek egy kis lazítást. Rosszul gondoltam. Egy estére, egy hétvégére, esetleg egy hétre le lehet állni, de többre semmi esetre sem. Tény, hogy volt jó pár ilyen alkalom is az egy év alatt. Ha nem lett volna, talán előbbre tartanék. De ilyen hosszú időre nem lehet mindent a fogyókúrának alárendelni.

Bár a blogba nem írtam le, de még emlékszem, mennyire rossz kedvem volt tavaly nyár elején, mikor szinte megállíthatatlanul jöttek vissza rám a kilók. Nem akarom ezt megint átélni. Most nagyságrendekkel jobban érzem magam, és szerencsére még csak eszembe sem jut, hogy be kellene fejeznem. Bár nem érzem magam kövérnek, de tisztában vagyok azzal, hogy még legalább 10 kiló van rajtam. Remélem, most már olyan időszak jön, mikor megint több időm lesz magamra, és sikerül ettől is megszabadulnom.

Kíváncsian várom, vajon egy év múlva hol fogok tartani?
< >