< >

Egy sikeres hét

Étrend 2011 2011. 09. 26. 84,05 kg (-13,45 kg)

Nagy reményekkel indultam neki a múlt hétnek, amit még 85,14 kilóval kezdtem, és tényleg sikerült is fogynom. Egy hét alatt 1,09 kg mínusz nekem nagy eredménynek számít.

Előre lehetett számítani rá, hogy fogyni fogok, két okból is. Az egyik, hogy módosítottam kicsit az étrendemen. Változatlanul ötször eszem, de:

  • délben máshova járok enni, egy önkiszolgáló étterembe, ahol jobban meg tudom választani, hogy mit és mennyit eszem
  • az uzsonnán is változtattam: az eddig szokásosat (gyümölcs, olajos mag, pici sajt, kenyér) kiegészítettem egy kis szendviccsel. Ezzel fél ötkor viszonylag jóllakom, és este, mikor 7 után hazaérek, nem vagyok annyira kiéhezve. Beérem a vaníliás italporral, amire mostanában rászoktam, kiegészítve egy kis gyümölccsel. Kár, hogy ez eddig nem jutott eszembe.

A másik ok viszont csak a múlt hétre vonatkozott: a férjem több napra elutazott, hétvégére is. Így nem vett semmit, amitől kísértésbe eshettem volna, és hétvégén sem volt olyan program, ahol többet ettem vagy kevesebbet ittam volna a kelleténél (érdekes módon ez utóbbi is nagyon tud hizlalni, ha az ember egyébként sok vizet iszik).

Ideje lenne már, hogy megint lefelé tartsak.

< >