< >

Másfél kg elmaradás

Visszaesés 2007. 11. 12. 87 (-10,5 kg)

Nem ért váratlanul ez a ma reggeli eredmény(telenség) – csak egyenes következménye a hétvégi eseményeknek. Kicsit előre vetíti, mi lesz majd, ha egyszer abbahagyom a diétázást, és megpróbálok ugyanúgy enni, mint mások.

Kezdődött a péntekkel. Elmentem este a török étterem előtt, ahol egyébként máskor délben sokszor veszek gyrost pítában, anélkül, hogy bármi gondot okozna. Gondoltam, hazaviszek a gyereknek meg magamnak kettőt vacsorára. Ez nem is lett volna baj, de ki volt rakva a pultra török kenyér. Ez akkora, mint egy átlagos pizza alap, csak vastagabb, puhább, kelt tésztából, valamilyen kellemes fűszerrel. Friss, meleg. Ez volt az, amit nem kellett volna megvennem. Mire hazaértem, már majdnem a fele hiányzott. Szombaton érettségi találkozó, vasárnap születésnap, mindkettőhöz vacsora. Hát ennyi.

A következő szombaton lesz éppen fél éve, hogy diétázom. Minden hónapban ezen a napon összesítem, hogy állok a tervezett havi -két kilóhoz képest. Hát, most nem valami jól, éppen másfél kiló az elmaradásom. Meglátjuk, mennyit sikerül addig ledolgoznom. 

< >