< >

"Nincs egy rongyom sem"

Öltözködés 2010. 06. 12. 75,85 (-21,65 kg)

Fogalmam sincs, miért nem fogyok mostanában. Különösebb oka nincs, mozgok is, és vacsorára alig eszem valamit. Napközben viszont még nem szeretném csökkenteni megszokott étrendemet.

Kezdek lemondani arról, hogy október közepére elérhetem a végleges súlyomat. Igaz, mikor ezt 2010. március 4-én, 78,90 kilós súllyal elhatároztam, praktikus szempont vezetett: az őszi-téli ruhatáramat akkor már biztosan le kell cserélnem, és az lenne a gazdaságos, ha ezt a végleges súlyomra tehetném.

Most már nem tartom akkora problémának, ha ősszel, tél elején lesz még rajtam pár kiló plusz. Ahogy most tapasztalom, ruháim nagy részénél 5-10 kiló nem sokat számít. A nadrágoknál persze gond, de még most is simán felveszek olyan szoknyát, felsőt, ami 85-90 kiló között is jó volt rám. Csak annyit akarok erre az átmeneti állapotra költeni, amennyit nagyon muszáj.

Ettől függetlenül nagyon várom már, hogy megszűnjön végre a káosz, ami most a szekrényemben van. Még soha ennyi használaton kívüli holmim nem volt, miközben alig tudok valamit felvenni.

Egyelőre mindent megtartok - akár kifogytam belőle, akár divatjamúlt -, mert jó az anyaguk, és bízom abban, hogy nagy részüket érdemes lesz majd átalakíttatni. Ha végleg lefogyok, persze.

< >