< >

A nagy stagnálás

Szintentartás 2017. 10. 22. 83,30 (-14,20 kg)

Ritkán írok a blogba, mert valamilyen érthetetlen okból már másfél éve stagnálok, azóta tart, hogy a súlyom 3,5 kilón belül föl-le változik. Erről nem nagyon lehet mit írni. Valamit nyilván nem jól csinálok.

Mit eszem most?

Hétvégéken nincs rendszer, attól függően eszem, éppen hol vagyok, mit csinálok, de nem jellemző, hogy a hétvégéktől híznék. Hétköznapokon inkább rendszeres az étrendem: 

  • Reggeli: egy szelet kenyér, sonka sajt, zöldség, előtte egy kávéskanál útifű maghéj, kefir.
  • Tízórai: zöldség (paradicsom/retek/karalábé, 10 g olajos mag (dió, mandula, mogyoró, napraforgómag, tökmag), kis darab sajt, téliszalámi
  • Ebéd: többnyire éttermi menü 
  • Uzsonna: Ugyanaz, mint a tízórai
  • Vacsora: többnyire fogyókúrás fehérje italpor tejjel  

Ez az alap, van, hogy elég, de sokszor előfordul, hogy kevésnek érzem, akkor ki kell egészítenem valamivel. Délben például sajtos stangli, sajtos roló, ilyesmi. Este egy kis sajt, gyümölcs. Előfordul, hogy napközben viszek magammal még plusz gyümölcsöt is, és ha éhes maradok, valamelyik étkezéshez megeszem azt is. 

Korábban egy ilyen étrendtől még tudtam fogyni. Most nem megy, de ennyi év próbálkozás után ennél kevesebbet nem tudok enni, koplalni pedig végképp nem.

Voltam pár orvosnál is, akik látták a leleteimet, mind mást mondtak. Most egy újabb endokrin doktornőhöz készülök, hátha képes valamit kideríteni. Remélem, tényleg annyira jó lesz, mint amennyit várni kell rá. Addig örülök, hogy nem híztam többet.

< >