< >

Most éppen a visszahízás ellen küzdök

Visszaesés 2013. 12. 02. 76,30 (-21,20 kg)

Nyáron, a hosszú stagnálás közben egyszer-kétszer már előfordult, hogy 74 alatt volt a súlyom, de még októberben is többnyire 74-75 kg között mozgott. Október végén viszont volt egy rendezvény, jó sok finom pogácsával, ami nagyon megártott.

Ez volt a fordulópont, akkor megállt a stagnálás, és elindultam felfelé: novemberben már gyakorlatilag alig fordult elő, hogy 75 kiló alatti súlyt mértem volna. Most pedig, egy hétvégi utazástól, újra 76 fölé kerültem. Szinte hihetetlen.

Most olyan érzésem van, mintha egy idő után a visszahízás egy elkerülhetetlen folyamat lenne. Mióta a blogot írom, fogyókúrám korábbi éveiben az első alkalommal félév után, másodszorra 1,5 év után következett be egy komolyabb visszahízás.

Ez a mostani szakasz, a lassú fogyással, stagnálással már több mint két éve, 2011. szeptember óta tart. Nagyon az az érzésem, hogy ha nem küzdenék, nem diétáznék, tornáznék ennyit, akkor most újra megállíthatatlanul, rekord sebességgel híznék vissza.

De nem adom fel, küzdök, diétázom, tornázom. Így a gyors visszahízás (eddig) elmaradt, csak ez a lassú kínlódás van helyette.  

< >