< >

Most tényleg fogytam egy kicsit

Paleo 2013. 03. 15. 77,05 (-20,45 kg)

Utoljára tavaly nyáron volt ennyi a súlyom, de akkor is csak egy pár napig. Örülök neki persze, bár a mostani étrendmódosításom oka elsősorban az volt, hogy javítsak a közérzetemen. Javult is, de még nagyon messze van attól, hogy ne kelljen foglalkoznom vele.

Ami most a legjobban hiányzik, az a kenyér, tej, kefír és kedvenceim, a juhtúró és az aszalt gyümölcsök. Bár korábban sem ettem sokat belőlük, de mégis. 

De nemcsak az étrendemen változtattam, néhány dologgal felhagytam ezen kívül is: pár napja már nem iszom kávét és almaecetes vizet, és biztonságból abbahagytam a porcerősítőt is, hátha valamelyik összetevőjét nem bírom. Sőt, még a pár hete újra elkezdett 5 tibeti jógagyakorlatot is kihagyom egy időre. Ugyanakkor érdekes módon vacsorára valamivel többet eszem, mint eddig. Próbálkozom, hogy el tudjam kerülni a rosszulléteket.

Nem könnyű ilyen étrendet tartani. Valami kenyérfélére például mindenképpen szükségem van. Hét elején vettem paleo kenyeret, most viszont kifogyott a boltból is, így megsütöttem életem első lenmaglisztes paleo kenyerét. Hát, őszintén szólva, ezzel még kísérleteznem kell, mert épp hogy csak ehető lett. Állandó gond, hogy mit egyek. Nem is olcsó, de sajnos az is sokba kerül, ha nem vagyok egészséges.

Azt sem nagyon értem, mitől ugrál fel-le a súlyom. Egy-két napon belül nem ritka a 60-70 deka változás. Nem jó ez így. 

< >