< >

Továbbképzés

Visszaesés 2009. 10. 30. 85,15 (-12,35 kg)

Nem is olyan rég éppen arról írtam, hogy egy ilyen hosszantartó diéta esetén időnként előfordulhatnak olyan események, mikor az ember eltér a megszokott étrendtől, majd, mintha nem történt volna semmi, folytatja.

Az előző mondatból a leglényegesebb szó az „időnként”. Ha még pontosabban szeretném meghatározni, a „nagyon ritkán”, vagy az „elvétve” még helyesebb lenne. Nem pedig a gyakran, vagy a rendszeresen.

Épp hogy sikerült hétfő reggelre a múlt heti utazás során felszedett pluszt leadnom, este máris jött egy születésnapi vacsora. Eleve nem salátát vacsoráztam, mint mostanában, és ehhez még egy kis torta és pezsgő is hozzájött. Szerdán pedig egy egész napos továbbképzés, ebéddel és két kávészünettel.

Nem is annyira az ebéd volt a gond, mert azt úgyis mindennap eszem. A pogácsákhoz is hozzá vagyok szokva, mert az a tízórai és uzsonna része. Ki volt téve viszont sok, és főleg sokféle édes aprósütemény. A kávéhoz is cukrozott tejszínhab volt (mennyire más, mint a diétás!). Már az érkezésnél láttam, hogy ennek nem lesz jó vége.

Nem is lett. Éppen 19 napot estem vissza.     

< >