< >

Nem híztam

Paleo 2014. 10. 06. 79,30 (-18,20 kg)
Közel a 80 kilóhoz
Közel a 80 kilóhoz

Egy utazás mindig rizikó, nem lehet tudni, mennyi plusz súlyt szedünk fel közben. Tavaly nyár közepén nálam például a nyaralás indította meg azóta is tartó visszahízásomat. Most viszont, hogy már egy hete megjöttünk, egyértelműen látszik, hogy legalább nem híztam. Ez is valami.

Pedig volt minden, rendszertelenség, az autóban kb. 2000 km egy helyben ülés, esküvői vacsora és torta. Gyaloglás, városnézés, ami leginkább nehezemre esik, csak két napon volt, ezt még kibírta a lábam. Tornáztattam, amennyit csak tudtam, még az autóban, ülés közben is.

Nem érzem jól magam. Nincs bennem elég energia, sokszor előfordul, hogy rossz a közérzetem, fáradt és gyenge vagyok, fájnak a térdeim. Egyértelmű, hogy ha valami eredményt szeretnék, akkor változtatnom kellene, de sajnos, fogalmam sincs, hogy mit. Most nincs más ötletem, mint az, hogy újra, sokadszorra nekifogok a paleonak. Eddig valami okból, mindig elbuktam. Nem egyszerű, sok a kötöttség, sokkal többet kellene főznöm, mint általában. Drága is, ez egyértelmű, de ha jobban lennék tőle, mindenképp megérné. A különbözetet most is elköltöm, csak éppen orvosra, gyógyszerre, masszázsra.

Pár hete már foglalkozom a gondolattal. Újabb szakácskönyvet is vettem, és például már egészen ehető paleo kenyeret tudok sütni.

< >